Segelflug

Artikel 1-24 von 33

Absteigend sortieren
 1. Bravus 2400 ARF
  Bravus 2400 ARF

  Priljubljena modela  GAMA 2100 in ALPHA 1500 sta dobila odraslega brata! Novi BRAVUS ima trdno konstrukcijo iz EPO pene, ki ima genialno izvedeno ojačitev iz ogljikovih cevi in trakov.

  Krilo elegantne oblike sodobnih jadralnih letal z razponom 2400 mm in "popolno mehanizacijo", ki nudi upravljane z nagibom in spreminjanje ukrivljenosti profila z zakrilci. Zahvaljujoč temu je BRAVUS 2400 odličen nadaljevalni model, primeren za rekreativno letenje v termiki, kakor tudi v milejših razmerah na pobočju - in je praktično pripravljen za letenje! Samo nataknite polovice krila, z dvema vijakoma privijte višinsko krmilo, povežite sprejemnik, priključite pogonsko baterijo - in lahko letite!

  Seveda so dokazane prednosti Game ohranjene: krilo z veliko nosilno površino ima nameščena krilca in zakrilca, veliko smerno krmilo omogoča letenje praktično brez uporabe krilc in pogonski sistem z močnim brezkrtačnim motorjem omogoča hiter dvig na željeno višino potrebno za termično jadranje.

  Robustna in hkrati zelo lahka konstrukcija iz EPO pene in ojačitvami iz ogljikovih vlaken zagotavlja odlično odpornost na poškodbe v primeru nesreče ali vsaj zelo enostavno odpravljanje morebitnih poškodb. Načeloma za upravljanje zadostuje tudi preprost šestkanalni RV komplet. Če želimo polno izkoristiti zmogljivosti modela, je dobro uporabiti vsaj sedemkanalni računalniški oddajnik s podporo mešalnikov za jadralna letalo s 4 servomotorji v krilu. Za napajanje skrbi standardni Li-Po tricelični 2600-3000 mAh akumulator.

  199,99 € 163,93 €
 2. -5%
  Multiplex Lentus
  Multiplex Lentus

  Lieferumfang

  ELAPOR®- Modell fertig gebaut, mit montiertem Antriebsmotor ROXXY C35-48-990kv,
  Regler ROXXY BL-control 755 S-BEC, Klapp-Propeller 11x7", 6x Servos HS-65HB Carbonite,
  montiertem M6 Schnellverbindungs-Kabelsatz, fertige Klarsicht-Kabinenhaube mit Sitz und
  Instrumenten dekoriert, Tragflächen mit CFK-ALU-Doppel-Holmen und fertig aufgebrachtem
  Schrift- und Farbdesign- Nasenleistenschutz Dekor, stabile Landeschutzfolie,
  Fahrwerks-Rumpffüllstück, bebilderte 5 sprachige Anlei

  Ab 289,75 € 237,50 €
Seite
pro Seite